Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.
Blog Post

Wat is AdBlue®?

AdBlue® is een product voor voertuigen die een dieselmotor hebben om ze schoner te laten rijden. Het product is nodig bij de nieuwere generaties dieselmotoren om de emissienormen te behalen. Sinds 2014 moeten alle nieuwe vrachtwagens voldoen aan de strengere EURO 6-norm en vanaf 2017 werd dit ook verplicht bij de meeste diesel personenwagens. AdBlue® is dan ook noodzakelijk om die normen te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *